Torbay.Prijslijst van 315 KVA-box type transformatorDe belangrijkste ontwikkelingstrend:

  • vrijgavetijd:2022-06-16 02:38:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:128
  • Korte omschrijving:

    Torbay., kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.Torbay.Relevante verantwoordelijke personen van de trans

Artikel inhoud
kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Torbay.Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Jacksonville.De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond,Torbay.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformator, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.


Torbay.Prijslijst van 315 KVA-box type transformatorDe belangrijkste ontwikkelingstrend:



Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De inspectiebasisExploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Verminderde isolering

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken,Torbay.Model van elektronische transformator, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


Torbay.Prijslijst van 315 KVA-box type transformatorDe belangrijkste ontwikkelingstrend:



Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

origineelDe elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Onderhoudsinhoud van de transformator

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Torbay.Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Wiringwijze van droge transformator:

PortDicksonOverige productinformatie
  • Kaiserslautern.Huurlift platformAnalyse van veelvoorkomende fouten en strategieën bij onderhoud

    Kaiserslautern.Huurlift platformAnalyse van veelvoorkomende fouten en strategieën bij onderhoud

  • Kaiserslautern.Vrachtlift van aluminiumlegeringToepassing in de bouwsector

    Kaiserslautern.Vrachtlift van aluminiumlegeringToepassing in de bouwsector

  • Hoogvee.Elektrische schaarliftWat zijn de prestatievoordelen?

    Hoogvee.Elektrische schaarliftWat zijn de prestatievoordelen?

  • Forli.Kleine privéliftBreng veranderingen aan op de binnenlandse markt

    Forli.Kleine privéliftBreng veranderingen aan op de binnenlandse markt

  • Zory.Hydraulische druk van het hefplatformIn welke industrieën zal de applicatie gladder zijn?

    Zory.Hydraulische druk van het hefplatformIn welke industrieën zal de applicatie gladder zijn?

  • Dawwar Tinjah.Specificatie van de capaciteit van 10kV-transformatorMoet je zien

    Dawwar Tinjah.Specificatie van de capaciteit van 10kV-transformatorMoet je zien

  • Shufu.Platform hydraulischWijze van wegen

    Shufu.Platform hydraulischWijze van wegen

  • AnchorageElektrische liftZal de verwachtingen overtreffen

    AnchorageElektrische liftZal de verwachtingen overtreffen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!