Azul.Substationele transformatorWelke factoren beïnvloeden de levensduur?

  • vrijgavetijd:2022-06-21 22:38:25
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:220
  • Korte omschrijving:

    Azul., moet deze goed worden behandeld.De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust m

Artikel inhoud
moet deze goed worden behandeld.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Azul.Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Munsan.Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw chemische bedrijven en fabrieken.

Wat is de bedrading van droge transformator?


Azul.Substationele transformatorWelke factoren beïnvloeden de levensduur?



Fabriek voor elektrische transformatoren

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger,Azul.Beginsel van de transformator, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen,Azul.Routine test van met olie ondergedompelde transformator, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding,Azul.Nominale stroom van 1600KVA-boxtransformator, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.


Azul.Substationele transformatorWelke factoren beïnvloeden de levensduur?



Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Veiligheid en gezondheidfabrikant van droge transformatoren

Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Azul.Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Exploitatie van gesmolten transformator

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

PortDicksonOverige productinformatie
  • Koeln RodenkirchenResidentieel gebruik van binnenliften in duplexgebouwenDe algemene kenmerken van h

    Koeln RodenkirchenResidentieel gebruik van binnenliften in duplexgebouwenDe algemene kenmerken van h

  • UlanhotHydraulische omzetmachineAangepaste casting briljant

    UlanhotHydraulische omzetmachineAangepaste casting briljant

  • EenzaamSchroef type huishoudelijke liftVerwacht wordt dat de marktbehoeften zullen verbeteren

    EenzaamSchroef type huishoudelijke liftVerwacht wordt dat de marktbehoeften zullen verbeteren

  • PingshanCity in CanadaIn de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformGrote stijging in offerte

    PingshanCity in CanadaIn de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformGrote stijging in offerte

  • WarschauSemi-elektrische terugtrekker op grote hoogteVerschillende classificatiemethoden

    WarschauSemi-elektrische terugtrekker op grote hoogteVerschillende classificatiemethoden

  • Maarssen.Side kipping hydraulische lossen en kippen machineOnderscheidend effect na toepassing

    Maarssen.Side kipping hydraulische lossen en kippen machineOnderscheidend effect na toepassing

  • AnguoIn de auto gemonteerde schaarvork hefplatformHoeveel is het

    AnguoIn de auto gemonteerde schaarvork hefplatformHoeveel is het

  • LorientSightseeing lift huishoudelijk gebruikErnstige invloed op de winstmarge van de industrie

    LorientSightseeing lift huishoudelijk gebruikErnstige invloed op de winstmarge van de industrie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!