Villa YapacaniTransformer vermogen drie-faseWat is het toepassingsprincipe van?

  • vrijgavetijd:2022-06-25 05:53:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:235
  • Korte omschrijving:

    Villa Yapacani,De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te

Artikel inhoud

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Villa YapacaniDry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties,Villa YapacaniSpecificatie van de transformator,Villa YapacaniEnergievoorziening met variabele frequentiebanden, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Cornella de Llobregat.Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Exploitatie van gesmolten transformator

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.


Villa YapacaniTransformer vermogen drie-faseWat is het toepassingsprincipe van?



Wat is de belangrijke rol van de transformator

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

Elektrische transformator-installatie

Waar te verkopenDroge transformator

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Villa YapacaniTransformer vermogen drie-faseWat is het toepassingsprincipe van?



Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip,Villa Yapacani25kV-krachttransformator, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Productie afdelingEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Villa YapacaniDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten

PortDicksonOverige productinformatie
  • Lincoln.Gebogen hefplatform van de armliftEen gediversifieerd industriemodel nastreven

    Lincoln.Gebogen hefplatform van de armliftEen gediversifieerd industriemodel nastreven

  • Lincoln.Hefplatform van aluminiumlegeringBreng veranderingen aan op de binnenlandse markt

    Lincoln.Hefplatform van aluminiumlegeringBreng veranderingen aan op de binnenlandse markt

  • Stad JilinVolledig zelfrijdende liftWat zijn de zaken die aandacht behoeven bij de installatie?

    Stad JilinVolledig zelfrijdende liftWat zijn de zaken die aandacht behoeven bij de installatie?

  • MorotoGenericNameTransformer voor circuitsGebruik problemen en behandelingsmaatregelen

    MorotoGenericNameTransformer voor circuitsGebruik problemen en behandelingsmaatregelen

  • Sichuan4-meter klein hefplatformEr zijn staatsgrepen te kopen

    Sichuan4-meter klein hefplatformEr zijn staatsgrepen te kopen

  • SichuanTien meter hefplatform vrachtwagenEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

    SichuanTien meter hefplatform vrachtwagenEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

  • Hodmezovasarhely.kgmLuxe hydraulisch hefplatformAnalyse van het werkingsprincipe

    Hodmezovasarhely.kgmLuxe hydraulisch hefplatformAnalyse van het werkingsprincipe

  • Estelgom.Kleine elektrische automatische liftDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

    Estelgom.Kleine elektrische automatische liftDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!