Serra.Wat zijn de olie onderdompelde transformatoren beschermingWat zijn de voorzorgsmaatregelen voo

  • vrijgavetijd:2022-06-29 01:12:29
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:132
  • Korte omschrijving:

    Serra.,Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet

Artikel inhoud

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst,Serra.Meest recente model van olie ondergedompelde transformator, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Serra.Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

ColonDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Fout oordeel van de transformator


Serra.Wat zijn de olie onderdompelde transformatoren beschermingWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?



Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd,Serra.Voordelen van olie ondergedompelde transformator, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Kosten van energieGeleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, als de tweede fase wordt geblokkeerd, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Verslag over de kwaliteitscontroleIn feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Serra.De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

PortDicksonOverige productinformatie
  • Dun Laoghaire.Hefplatform met schaarHoe om te gaan met opstartfouten

    Dun Laoghaire.Hefplatform met schaarHoe om te gaan met opstartfouten

  • Dun Laoghaire.Hefplatform ladder van aluminiumlegeringWat is het toepassingsgebied?

    Dun Laoghaire.Hefplatform ladder van aluminiumlegeringWat is het toepassingsgebied?

  • Kyela.Overdracht van de testinhoud van droge transformatorenTransformatie en ontwikkeling

    Kyela.Overdracht van de testinhoud van droge transformatorenTransformatie en ontwikkeling

  • MosonmagyarborHandmatige kleine hijstafelLeer je hoe te onderhouden

    MosonmagyarborHandmatige kleine hijstafelLeer je hoe te onderhouden

  • MosonmagyarborVolautomatisch hefplatform voertuigPrijsopleving eind oktober wordt nog steeds verwach

    MosonmagyarborVolautomatisch hefplatform voertuigPrijsopleving eind oktober wordt nog steeds verwach

  • Qinghuangdao.Hydraulisch platform hijsplatformBasistype:

    Qinghuangdao.Hydraulisch platform hijsplatformBasistype:

  • Solnock.Speciale elektrische liftWat zijn de pre-montagemethoden ter plaatse?

    Solnock.Speciale elektrische liftWat zijn de pre-montagemethoden ter plaatse?

  • Solnock.Halfautomatisch hefplatformBelangrijkste kenmerken en prestatieparameters

    Solnock.Halfautomatisch hefplatformBelangrijkste kenmerken en prestatieparameters

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!